tisdag 7 februari 2017

SHELL ska bygga elbils laddning stationer

Det är inte lätt att åka runt med elbil hur länge som helst eftersom man behöver planera och ha reserv plan eftersom SNABB-laddning nätverk är mycket begränsad och underdimensionerad, men inte länge!

SHELL är bland dem första som offentligt kliver fram och annonserar att i Tyskland samt Holland dem kommer att bygga Snabb-laddning på sina bränsle stationer det skriver Green Car Reports:


Inte bara Shell, Total ska följa med, och några andra också. I Sverige det är Circle K, OKQ8 och några andra som hyr plats till CLEVER. Det finns fler exempel också.
Tänk att varje bränsle station har snabb laddare, tänk att det finns lika många uttag som fossil bränle pumpar på varje, och tänk att utbud är sånt att dem har varje standard så som CCS, Chademo, Typ1 & Typ2 64A… sakta men säkert, vi kommer dit!


Då skulle jag kunna åka Örebro – Munchen med min E-UP… J

SUPERMILJÖBILSPREMIE är "spel för gallerian" som höjer bilpriser i Sverige med 40.000kr jämfört med EU. Om SVENSK REGERING läser så hoppas jag att det finns kloka folk där som kan omdirigera SUPERMILJÖBILSPREMIE till laddnings infrastuktur istället... tänk om vi hade byggd 20.000 SNABBLADDNING stationer istället för att höja elbilspriser med 40.000kr… då skulle vi köpa en till elbil istället för laddhybrid eftersom man skulle kunna åka långt utan räckviddsångest… J


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar